maanantai 28. syyskuuta 2009

tuuliviirin juttuja joissa ei ole päätä eikä häntää

keskustan nuoret nostavat puolueen sillasta

CITY.-Keskusta Käyttäjän viestit 27.9.2009 23:13

Nykyinen maansa myynyt ja omansa moneen kertaan pettänyt porukka, tuo Vanhasta taluttavan ja hänen vallassa pysymisestään hyötyvä jengi saa jo mennä menojaan!
Vanhanen-Kiviniemi-linjan kielikolloksi ryhtynyt, keväällä 2008 takinkäännössään kannattajansa pettänyt J. Korhonen joutaa myös menemään saman oven heilahduksessa, pois päin Apollolta!


*****************************************************************************
Vain Keskustan nuorista löytyy todellista
keskustalaista voimaa. He pelastavat Keskustan,
jos se yleensäkään on enää mahdollista.
*****************************************************************************


Nykyisten pohjamutaan poljettujen suhdanteiden valossa on jo pakko myöntää, että sosialisti Lipposen suosikki, vuonna 2003 Jäätteenmäen teilauksen yhteydessä Lipposen ukaasilla Keskustan johtoon määrätty Vanhanen on jo totta vieköön työnsä tehnyt, temppunsa näyttänyt!
Samoin kuin on takkinsa kääntänyt J. Korhonen,
kuten myös vaalirahasotkun arkkitehti Kalli,
samoin myös Kaupunki-Keskustan suuruuden nousun pahin jarru M. Kiviniemi ym.. tunnetut oman onnensa onkijat ovat vetäneet puolueen suohon.

**************************************************************************
Keskustan nousun joko - tahi –aikataulu
on suoraan suhteessa
Tuomo Puumalan toiminnan ripeyteen!
*************************************************************************

JOS Puumala nuorten 1 - toivona uskaltaa välittömästi nousta pöydälle, korreloi nopeus silloin suoraan Keskustan uuden nousun aikatauluun! Esiintulo tarkoittaisi käytännössä Vanhasen välitöntä hyllyttämistä ( E. Aho voisi neuvoa Mattia, miten tehdään "ripeät Ahot") ja nykyisen varapuheenjohtaja Puumalan nousemista tilapäiseksi puheenjohtajaksi. Linja oikaistaisiin sitten normaaliin muotoonsa Lahdessa kesäkuun 2010 puoluekokouksessa.

MUTTA JOS Vanhanen saa edelleen jatkaa, ei mikään pelasta Keskustaa semi-luokasta, kuin ehkä joku ihme joskus 2015 tai sen jälkeen.



Seppo Hietanen
"kerimäki st"
CITY-Keskusta

Vastaan mielelläni

CITY.-Keskusta Käyttäjän viestit 27.9.2009 23:57

Kylä mä olen pelkästään tällä S 24 -saitilla noin viiden vuoden aikana noin kahdentuhannen jutun verran kirjoitellut myös siitä mitä pitäisi tehdä. On vain niin että kolmen suuriman puolueen tahdon mukaisti on demokratiamme muutettu puolueitten hallitsemaksi valtiodiktauuriksi. Vaalirahajupian on vain pieni osa suurasta paskakasasta. Eräs kiusallinen osa ongemasta istuu par'aikaa Keskustan puheenjohtajan pallilla.

Miksi nyt kirjoittelisimme vaikkapa aina tarpeellisesta pk-yritysten aseman paratamisesta, kun kohderyhmiemme aika kuluu jopa 150% tehon vaatimuksella tappeluun siitä kuka mitäkin on sanonut tai tehnyt, suhteessa vaali -ym rahoituksessa.

Maansa myyneet...

CITY.-Keskusta Käyttäjän viestit 27.9.2009 23:50

...ovat myös todellisuudessa niin tehneet.
Keskustan perinteisiin on kuulunut pellervolaisen kaupan keskuliikkeen SOK:n kanssa toimiva lähes satavuotinen pitävä liitto.
Kun Kokoomuslainen linja on tahollaan suosinut K-merkkiä, kaupan keskusliikettä Keskoa, ovat nämä yhdessä päässeet kasvamaan isäntiään suuremmiksi.
SOK ja Kesko pelaavat käytänössä Alkoakin kovempaa monolopia päivitäistavarakaupan ohjaajina. 75-80 % markkinaosuuteen ei yllä edes tuo valtion viinamonopoli Alko!!!

Totta on että hakaniemeläisten SDP-SAK -symbioosia ei erota toisistaa aina edes rautakangella.
Samaa on pakko sanoa Keskustasta ja SOK:sta,
kuten myös Kokoomuksesta ja Keskolaisesta intressistä!

Tiivistelmänä tämä tarkoittaa meillä EU-maitten vertailussa noin 20% korkeampia päivittäistavaran hintoja.
"Maansa myyminen" selittyy nykyisillä jättimarkettin suhdanteilla, joille Keskusta -ja tai Kokoomusjohtoisissa kunnissa löytyy aina ymmärtäjänsä.
Helppoa se onkin, kun läheskään aina ei voida olla varmoja johtaako kuntaa pellervolainen SOK, vai osuuskauppaa sen kotikunnan Keskusta-piiri!
Kaavoituksessa määräävät mopolin haltijat, samoin kauppapaikkojen laajuudessa ja myyntiunelöitten kokonaismäärissä. Käytännässä tämä osuus Keskusta-Kokoomus-SOK-Kesko -pelissä on johtanut omituiseen vääristymään myös kaupan laajuuden suhteen:

Suomessa tarjotaan päivitäistavaroita noin 20.000.000 asukkaan tarpeita vastaavilta kaupan pinta-aloilta!

Kun tähän lisätään pisteeksi Iin päälle sukarilaiset IDEA-PARKIT, onkin hulluus saavuttanut jo moneen kertaan kliimaksi huippunsa!

Kuntien tavoin istuu eduskunnassa tietty valiojoukko monopolien lobbareita. Niinpä kaupan keskuliikkeiden valtaa ja öykkäämistä rajoittaan lainsäädäntöön ei kosketa edes heinäseipäällä!

Seppo Hietanen

Vanhanen on ollut Keskustalle elämän ja kuoleman kysymys...

CITY.-Keskusta Käyttäjän viestit 28.9.2009 00:05

..uransa ensi päivästä alkaen.
Mistään maamme historiasta ei löydy vastaavaa kummajaista; Näennäisesti edmokraattisessa monipuoluejärjestelmässä voi vain meillä, vain yhteenkertaan, suuren puolueen johtaja heittää lenossa ulos vaalit voitaneen toisen puolueen puheenjohtajan, maan pääministerin. ..ja edelleen: Ja voi samalla määrätä toiselle puolueelle YPK:n ja määrätä myös siitä mitä kokouksessa tulee päättää.
Jos oletaan että Keksusta voisi vielä nousta tdoelliskesi vaikutajaksi, on se 100% varmuudella kiinni Keksustan nuorison kyvystä tehdä nyt tarvittavat kovat muutokset! Vanhanen lakeijoineen on menneen edustaa jotain tälle vuosisadalle kuulumatonta omituisuutta.

Seppo Hietanen

Painavaa sanaa sumuverhon takaa

CITY.-Keskusta Käyttäjän viestit 28.9.2009 12:13

Vahasen taluttajien kielikello uhoaa pusikosta:
mm. " ..Hän, Vanhanen on ollut välillä kaikkien aikojen suosituin pääministeri, SE on ollut liikaa puna armeijalle ja luultavimmin myös osalle oikeistoa.
Vanhanen tulee jatkamaan. Hänen työssää ei ole mitään moitittavaa..."
...

Muissa olosuhtiessa "SE" on aivan se ja sama mitä puna-armeijan euhtinaat pienessä sielussaan miettii, mutta tällä kertaa sen teot painavat Keskustan miinuskupissa vuortakin suurempana.

PERUSTEET:

Punikkien pahin öykkäri Paavo Lipponen putosi kuin eno veneestä, kun pieni mutta pippurinen Kepujohtaja Anneli Jäätteenmäki nosti vaalikeskusteluissa 2003 punikkien pomon pimitetyn totuuden kokokansan tietoisuuteen.
Lipponen raivostui jä näytti hakaniemeläisten punakoneen mahdin:
ULKOPARLAMENTAARINEN VÄKIVALTAKONE PYSTYI KÄYTTÄMÄÄN PERUSTUSLAKIMME MUKAAN ITSENÄISTÄ JA RIIPPUMATONTA OIKEUSLAITOSTA, - TUOTA TÄRKEÄTÄ VALLAN KOMIJAON KULMAA - POLIITTISEN OIKEUDENKÄYNNIN TOTEUTTAJANA. ANNELI SAI TUULESTA TEMMATUN SYYTTEEN, JA VAIKKA HÄNTÄ EI TUOMITTU, PYSTYI PUNAKONEEN MAHTI KUITENKIN HEITÄTTÄMÄÄN HÄNEN ULOS!!!

Muista sinäkin pusikossa kyykkivä kepu, että tuolloin Lipponen valitsi suosikkinsa - lue: helpoimmin ohjailtavan - pääministeriksi, määräsi puolueelle kesällä 2003 YPK:n ja käski sen valita Keskustalle uudeksi puheenjohtajasi epäpätevän Matti Vanhasen.

JA MIKÄ OMITUISINTA;
Yksikään Keskustan silloinen - samat kuin nykyiset - johdon jäsen ei nostanut korttakaan esteeksi puheenjohtajansa puolesta!

Tuosta ajasta alkaen on Keskustan ytimessä muhinut sovittamaton ristiriita. Jarmo Korhesen mukana 2006 tuli puolueen ytimeen hetkeksi tervettä toimintaa, mutta sitten: - ehkä yhteisten synkkien salaisuuksien, ehkä oman etunsa minissä - Korhonen vaikeni ja käänsi takkinsa ja ryhtyi Vanhasen taluttajien joukon jatkona vetämään yhtäköyttä - täysin epäuskottavalla tavalla - Kiviniemi - Vimpari -ym jengin kanssa.

Seppo Hietanen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat