sunnuntai 16. lokakuuta 2011

taattua seppoa nyt persusaitilla

CITY.-Keskusta
16.10.2011 14:29
0
Sulje
Mielenkiintoinen aihe kerää paikalle oheistuotteenaan muutaman vapaakävelijän ja hakaniemeläisen komun, joskus jopa sirppiliiterin sylkijöitä.

Tällä S 24:n PS:n saitilla näyttää esiintyvän samoja rustokorvia kuin Keskustan ja yleensäkin poliittisilla saiteilla. Tässäkin yläpuolella on kaksi häirikköä, toinen jopa rekistereidyllä nimmarillaan - tai sitten kyseessä on sana häirikkö -, toinen muuten vain sylkjemässä. Koska tyypit saavat samalta koneella kumottua plus -ja miinusmerkkejä, normaalikäyttäjälle mahdollisia vain kertatemppuna, voidaan tästä päätellä että tämä tyypi ( t ) ovat alaansa erikoistuneita ns. saittiterroristeja. Kissoihin mieltyminen yhdistettynä osaavaan netin ja koneen käyttöön ohjaa häirikön henkilön tunnistamiseen; Eräs STT:n entinen - sai lopulta fudut häiriköinnistään - webb-mesu on mitä ilmeisimmin tuo kestohäirkkö, todellinen " tyyppi ". Niin, itse asiassa eräs sairaimmista, sillä tämä yx-vaan, ratamo ym.. nimimerkeilläkin esiintyvä multisekoilija on saanut joskus suoran linjan webb-mestareille, oppilailleen, entislle duunikavereillee, näin ainakin Kokoomuksen saitin valvontaan, samoin S 24 valvomoon eräässä vaiheessa.

Niin sanottu identiteetin varastaminen kuuluu samaisen tyypin sairaisiin näyttöihin arveluttavassa osaamisessaan.

Tässä tämä tiedoksi Teille, jotka saatatte ihmetellä tämänkin saitin aika ajoin omituisia olympialaisia, näitten mentaalisesti häiriintyneitten mellastamista. Jos joku kaipaa saitilta kunnon debattia, on se mahdollsista vasta sen jälkeen kun saitin valvonnassa/ siis julkaisijan kaupallisessa toiminnassa yhdistyy jokin sellainen elementti, joka johtaa todellisen reaaliajassa toimivan moderaattorin tarpeeseen. Ennen niitä päiviä voimme tälläki saitilla havaita, että ns,.vapaakävelijät voivat sotkea jotkut asialliset avaukset, ja saada niitä jopa deletoiduksi.

Terveiset Sinulle, kunnon debattia kaipaava ystävä.

Seppo Hietanen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat