keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Ranelle tai ties kenelle häirikölle valvonnassa:

Ranelle tai ties kenelle häirikölle valvonnassa:

CITY.-Keskusta
6.12.2011 23:03

"Valvontasi" on todella säälittävää;
Miten joku voi sallia moisen pelleilyn saitilla jonka ilmoittelusta halutaan saada taloudellista tulosta?

Oli shefuna Rane tai kuka vain niin tämähän on aivan lasten käsissä..

Tässä alla avoin kyssäri Shefulle, web-mesulle, mikä ihme tuo saitin toiseksi pahin tuholainen onkaan; - miksi tämä ja muutama muu, jopa kuukauden aikana kueteuin linja" .... Kädelle..." poistui mutta saastaa, runkkua, kuolaa, ties mitä skeidaa on saitti tulvillaan..

UUSINTANA:


WEB-mestarille avoin protesti Käden turhasta deletoinnista

CITY.-Keskusta
6.12.2011 18:26
0
.

TODELLA OMITUISTA JA HEIKKOLAHJASTA ANTIVALVONTAA
*******************************************************************

Suomi 24:n PS-saitin julkaisijan Allert-median leivissä oleva web-mestari ei toimi ammattilaisen tavoin vastuullisesti. Nimimerkki "Käde" on jostain syystä joutunut saittiterrorin kohteeksi varsin oudolta taholta; YLLÄPIDON TOIMESTA!

Käde lienee toinen meistä kahdesta jotka voidaan jopa tunnistaa nimimerkkin takaa. Käden, siis Kähärän tekstit eivät ole saitin pohjamutaa, vaan paremminkin parasta kolmannesta.

Miksi Sinä WEB-mestari sallit Käden kiusaamisen, aivan tolkuttomaksi päässeen puuhan hänen tekstiensä poistossa?

Oheisesta osoitteesta poistettiin iltapäivällä Käden kirjoittama vastine - julkaistu josku viime yönä.
SAMOIN on tämän avuksen vastineista jo aikaisemmin poistettu useita Käden vastineita. Niistä yksikään ei ole ollut laadultaan poistettavaa luokkaa, ei varsinkaan siksi että samainen deletoiva ylläpito ei piittaa pätkääkään saitilal samaaan aikaan lillivästä sekopäisestä koulasta, jota esiintyy kymmenin jutuin.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10239408

Ylläpidon toiminta on näin jatkuessaan kestämätöntä ja suorastaan törkyistä puuhastelua, kun samaan aikaan saitilla säilötään jopa syytekynnyksen ylittävää herjaa ja kunnianloukkauksia.


Miksi toimitaan näin,
..kysyy web-mesatrilta ja odottaa myös reilua vastausta'


Seppo Hietanen
.

• VASTAA
• Kerro kaverille


• Ilmoita asiaton viesti
• Poista
Google-mainokset

Jännittäviä naiset?Se on lähempänä kuin uskotkaan. Alä epäröi, vaan hyppää mukaan.www.prime-date.fi

Kutista kaikki kommentit
Lepakon siipi
6.12.2011 21:10
0
Avaa Sulje
"Taiteilija" Outi Heiskanen on lähes yhtä himmeä kuin TP TH. Höpisee sekoja tuolla linnan ohjelmassa. Tontut eivät ole satuja, vaan totta, Soini ei ole ihminen eikä lepakko osaa lentää..
• VASTAA
• Kerro kaverille

• Ilmoita asiaton viesti
Aloitukseesi seppo
6.12.2011 21:40
0
Avaa Sulje
on kerrankin helppoa ja perusteltua yhtyä. Käde on sanan mestari ja kun osallistuu saitille, kirjoittaa aina asiaa ja asiasta. ällä palstalla vain todellakin toimii sellainen peruskummallinen sensori, joka deletoi asialliset ja selkeästi rakentavat kirjoitukset, mutta sallii kaikenkarvaiset jopa alatyyliset kirjoitelmat.

Mun käsityksen mukaa palstan ns. sefun tarkoitus on estää sääntöjenvastaiset kirjoitukset, ei estää sananvapautta ja sellaista avointa debattia, jota vartennämä keskustelupalstat ovat luotu.

Mutta tämä nykyinen sefu 88 on sama donkki, joka ennen toimi Sagittarius nimikkeellä. Ko. henkilöllä on ollut ja lienee yhä vielä haavekuva jostain palkinnosta, jota hän havittelee tuolla selkeästi oikeudettomalla toiminnallaan. Henkilökohtaisesti olen lähestynyt palveluntarjoajaa ko. sefun poistamiseksi, mutta olisi erittäin positiivista, että yhä useampi muukin esittäisi vastalauseensa ko. toiminnasta ja vaatisi tuon henkilön poistamista tehtävästä, joka edellyttää kuitenkin avoimuutta ja sellaista asennetta, ettei se kyseenlaista sananvapauden toteutumista.

J. Aalto/ Helsinki

***

Luin ja skrivasin vastineen, mutta yläpito valvoi...

t Seppo hietanen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat