maanantai 5. syyskuuta 2011



CITY.-Keskusta
4.9.2011 23:59
+6
Sulje
Tällä saitilla - eikä yleensäkään S 24:n poliittisilla - ei ole sanottavaa merkitystä minkään puolueen politiikan tekoon. Häiriköt ja vapakävelijät ovat arvattavasti ainoita, joille nämä S 24:n saitit antavat pääasiallisen elämänsisällön. Helppoa onkin havaita, että avauksen jälkeen paikalle ilmestuneet sylkijät - ehkä vain se yksi - toki osaavat tiensä ja asiansa.

Yhteenvedoksi avauksen aiheesta mainitsen että Alkion sosiaalinen omatunto ei miksikään siitä muutu, vaikka sen asiaa eivät ajaisikaan keput, vaan jotkut muut. Keskustalla Alkio on mukana vain juhlapuheissa, mutta käytännössä ei missään. Kenttä on täysin vapaa siinäkin suhteessa.

Soinin sinnikäs työ on tuottanut tuloksen, joka jo nyt on kääntänyt jokaisen puolueen nurkat uuteen syyniin. Pidän mahdollisena että TP:n vaaleissa Soini tahtomattaan nostaa kansan raivoon, sillä vaalikeskusteluihin mennessä on EU:n ja euron kaaos paljastunut kaikessa karmeudessaan. Valtavaa petosta ei enää kyetä millään ilveellä salaamaan.

Vaalikeskustelussa on Soinilla vastassaan pahimmat EU - ja europelurit, warsovanliittoilaisenakin tunnettu Paavo Lipponen, tuo vastenmielisin EU-räyhääjistä, sekä 1995-1999 VM Sauli Niinistö, jonka EU-vedätykset myös nousevat esiin.

Koiviston ajan ensimmäinen vuosikymmenen, 1980 -luvun ajalta väkisin salatuista hämäräpuuhista, EU-valmistelun valtaisan väärinpeluun, noitten aikojen pahimpien törkyjen ytimistä Soini tietää kaiken tarvittavan - ja varmuudella senkin yli!

Siksi vaalikeskustelujen asiat, meillä rakennetun mädän EU:n perustan päälle nousevat väkisin pimentoon painetut euro-valheet.

Soinin kannalta jää siinä menossa avoimeksi; - miten hän pääsee irti tuosta postista? Onhan tuo operettikenraalin tai tambuurimajurin tasolle viritetty turha TP:n istuin jo tyhjän pantina nykyisessä menossa. Soinilla on todellinen riski joutua Halosen jälkeen Tamminiemeen.

Seppo Hietanen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat