maanantai 5. syyskuuta 2011

puoluevaihdos

Tiedätkö Sinä, miksi Keskusta sukelsi?

Tilaa palstan RSS-syöte
Aloita uusi keskustelu
Poista kirosanafiltteri käytöstä

CITY.-Keskusta
4.9.2011 19:19
+11
.
Siirsin tämän naamakirjasta, kun sopii tälle saitille:

Yrjölle:
Terve, mä olen se entinen citykeskusta, entinen keskustalainen, edelleenkin Alkio - UKK:n linjan kannalla. Kun sä merkkaat tuossa ep:n ( eteläpohjanmaan ) kepujen virheet, niin siihen osin voi meikäläinenkin yhtyä, mutta: - Sama "vika" rassasi keskustalaista asiaa toki kautta maan. Koska mä lienen nykyisistä täälläkin omalla nimellään skrivaavista viimeisten joukossa siitä jengistä joka oli käytännössä, - toki vain mediassa oppipoikana -, tekemässä Maalaisliitosta Keskustaa 1960 / 70 lukujen taitteessa, niin voin sanoa: Alkion perintö ja sittemmin UKK:n antama näyttö todellisesta isänmaallisuudesta jäi Keskustalta tien oheen viimeistään sillä samalla hetkellä kun Esko Aho pääsi valtaan. Havaintosi "virheet" eivät ole kuluneen vaalikauden tuotteita - ne ovat Ahon ajasta alkaneen vinosuunnan lopullisia tuloksia, joista ei nykyinen Keskusta pääse eroon kuin pois kuihtumalla.

Joskaan en usko, niin teoriassa:
************************************

Toinen vaihtoehto, politiikan radikaali muuttaminen saattaisi jättää eloon ja tuottaa jopa nosteen. Se edellyttäisi kuitenkin todella rankkaa likapyykin pesua sekä karuja henkilömutoksia. Merkittävää uutta Keskustaa silloin joskus rakentaneena, silloin läheltä seuranneena, ja nykyisen keskustan toimintatapaa ytimen vierestä kuluneen kymmen vuoden ajan nähneenä totean,

..että Keskustan juna meni jo!
**********************************

Näköpiirissä ei ole ketään joka olisi puolueen todellinen johtaja, - paitsi Paavo Väyrynen jota eivät puolueen alas ajajat kuitenkaan voi sietää -, joten Marin ja hänen tukijoittensa saatossa päätyy Keskustan pitkään jatkunut amok-juoksu 2012 kuntavaaleissa uuteen asentoon, alle 10 % tason kannatuksen niukkuuden aikaan.


Ääniä ei punnita, ne vain lasketaan!
***************************************
Vaalien totuus, äänet, vain lasketaan! Niitä ei punnita, ei maistella eikä haistella! Tämä on yksinkertaisimpana totuutena päässyt Keskustan johdolta tyystin unohtumaan.


Soinin parhaita tukijoukkoja Apollolla
*****************************************

Keskustan johto jatkaa Soinin kokoaman uuden voiman pilkaamistä ja vähäksymistä, näkemättä edes sitä perusasiaa, että Alkoin sosiaalinen omatunto ja UKK:n loistavat näytöt pitävästä isänmaallisuudesta esiintyvän lähinnä Soinin joukoissa aivan eri voimalla - ainossa ryhmässä joka antaa hieman uskoa paremmasta - kuin laisinkaan enää Keskustassa.


Seppo Hietanen
uusi perussuomalainen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat