perjantai 28. lokakuuta 2011

CITY.-Keskusta 28.10.2011 12:40

CITY.-Keskusta
28.10.2011 12:40

CITY.-Keskusta
28.10.2011 12:40
0
Sulje
Yleensä en vaivaudu vastailemaan tämän ja muutaman muun, ilmeisesti häilyvällä mentaalisella rajalla kulkevan moninaisiin hölmöilyihin. Nyt kuitenkin lienee syytä ryhtyä toimeen.

Mainitsen tässä asiaa tuntemattomille lulkijoille, että netissä esiintyvistä ilmiöistä on eräs kisaullisimpia toisen henkilön identitettin varastaminen. Omalta kohdaltani näin on tapahtunut vuodesta 2005. Tekstieni ja nimeni väärennöksiä, luvattomia kopioita on siirrelty runsaasti, ehkä satoja, useisiin medioihin mielipidepalstoille ym. Nimissäni on avattu lukemattomia sähköposteja ja niiden kautta on sitten lähetelty jopa aivan tolkutonta saastaa, milloin mitäkin herjaa ja osin myös suoria siirtoja joistakin jutuista.
Nimissäni on lähetetty meilejä jo vuosien ajan massajakeluja mm. puolluetoimistolle, erilaisiin yhteisöihin ja satoihin yksityisiin säkhöpostiosoitteisiin, sisältäen ties mitä sairaita älyttömyyksiä, erilaisia muunnelmia ja väärennöksiä. Häirikkö on myös avannut nimelläni lukuisan määrän erilaisia blogeja, joista tässä esiintyvän osoitteen takaa löytyy eräs niistä.
Olen selvittänyt asian rikosoikudellisiä seikkoja, ja saanut RP:ltä selkeät ohjeet rikosilmoituksen tekemiseksi.
Sairaita tms. häiriintyneitä en kuitenkaan ole pitänyt tarpeeööosena ryhtyä lain ja rikospolisiin voimin hätistelemään. Nyt kuitenkin sellainen näyttää olevan välttämätöntä, vaikka tuokaan blogin avaaja ei edusta minkään tyyppistä vaaraa, ei merkittävämpää haittaa, niin joku raja se olisi sekoilullakin oltava.
Niinkin lienee, että tämän tyyppiset häiriköt saavat vain lisää onkaa pannuunsa, kun saavat "julkisuutta". Tästä ei ole kokemuksia, mutta pianhan tuo selviää.
Asia ei kaikkineen ole niin haudanvakava, joskin näin jatkuessaan sen on jo kovin kiusallista. Siteeraan tässä kansan suusta kuulutua, kuvaavaa, tämän tyyppiseen aiheiseen liittyvää sanontaa: "Kyllä hullut ovat sitten kamanalia..: .. lähinnä itselleen"

Seppo Hietanen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat