perjantai 28. lokakuuta 2011

Identiteetin varkaus

.

Toisaalla tällä ja lukuisilla muilla saiteilla esiintyy osoitteita nimissäni avatuosta blogeista. Koska ylläpidolla ei ole sanottavaa kiirettä väärennösten ja pilkkatekstien poistoamisessa, nostan tämän tekstin mahdollisimman monen luettavaksi, jotta tietoisuus netin ja eritoten näitten saittien ongelmista tulisi laajempaan tietoisuuteen.

NOSTO:

Yleensä en vaivaudu vastailemaan tämän ja muutaman muun, ilmeisesti häilyvällä mentaalisella rajalla kulkevan moninaisiin hölmöilyihin. Nyt kuitenkin lienee syytä ryhtyä toimeen.

Mainitsen tässä asiaa tuntemattomille lulkijoille, että netissä esiintyvistä ilmiöistä on eräs kisaullisimpia toisen henkilön identitettin varastaminen. Omalta kohdaltani näin on tapahtunut vuodesta 2005. Tekstieni ja nimeni väärennöksiä, luvattomia kopioita on siirrelty runsaasti, ehkä satoja, useisiin medioihin mielipidepalstoille ym siirrettynä, osin väärennettynä tai aivan puuta heinää nimissäni kirjoitettuna.

Nimissäni on avattu lukemattomia sähköposteja ja niiden kautta on sitten lähetelty jopa aivan tolkutonta saastaa, milloin mitäkin herjaa ja osin myös suoria siirtoja joistakin jutuista. Niitä on lähetetty jo vuosien ajan massajakeluja mm. puolluetoimistolle, erilaisiin yhteisöihin ja satoihin yksityisiin säkhöpostiosoitteisiin, sisältäen ties mitä sairaita älyttömyyksiä, erilaisia muunnelmia ja väärennöksiä.

Häirikkö on myös avannut nimelläni lukuisan määrän erilaisia blogeja, joista tässä esiintyvän osoitteen takaa löytyy eräs niistä.

Olen jo aiemmin selvittänyt asian rikosoikudellisia seikkoja, ja saanut RP:ltä selkeät ohjeet rikosilmoituksen tekemiseksi.
Ilmeisen sairaita tms. häiriintyneitä en kuitenkaan ole pitänyt tarpeellisena ryhtyä lain ja rikospolisiin voimin hätistelemään. Nyt kuitenkin sellainen näyttää olevan välttämätöntä, vaikka tuokaan blogin avaaja ei edusta minkään tyyppistä vaaraa, ei merkittävämpää haittaa, niin joku raja se on sekoilullakin oltava.

Niinkin lienee, että tämän tyyppiset häiriköt saavat vain lisää onkaa pannuunsa kun saavat "julkisuutta". Tästä ei ole kokemuksia, mutta pianhan tuo selviää, miten tämä blogi-väärentä hyppää seinille.

Asia ei kaikkineen ole niin haudanvakava, joskin näin jatkuessaan sen on jo kovin kiusallista. Siteeraan tässä kansan suusta kuultua kuvaavaa, tämän tyyppiseen aiheiseen liittyvää sanontaa: "Kyllä hullut ovat sitten kamanalia..: .. lähinnä itselleen"

Identiteetin varkaus, nimen luvaton haltuun ottaminen löytyy tältä os. linjalta. Julkaisen sen tässä nostossa siksi, että arvelen ylläpidon asian pian hoitavan, sekä siksi että saan tästä selventävää materiaalin nyt pakolliseksi jo tulevaan tutkintapyyntöön.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10210091


Seppo Hietanen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat