maanantai 21. marraskuuta 2011

Hyvää pikkujoulua Apollolla, 30 e/ nuppi

Hyvää pikkujoulua Apollolla, 30 e/ nuppi

CITY.-Keskusta
21.11.2011 11:25

.

Sain kutsun Apollolle yhdistettyyn Hki -ja Uudenmaan piirien pikkujouluun. Vastasin ao. kutsun paikassa, mutta tekstiä ei sinne sopinut kuin pieni pätäkä; Siksi tässä:


Kiitän kutsusta JJ:ta, mutta en saavu, kahdesta syystä: En ole enää Keskustan jäsen -eivätkä varila-vimpari-rossilinjalaiset meikäläisiä sinne edes päästäisi, eivät mielellään edes silloin kun olin jäsen! ... ja toiseksi periaate rahastuspaikan valinnasta: - pahoittelenkin tässä monen tuntemani kunnon kepun asemaa, niin junnun kuin aikuisenkin puolesta, ja puolueen surkeaa tilaa, kun jopa "omin eväin" järjestettävää pikkujoulua käytetään heikosti hoidetun talouden paikkaajana. - Onhan 30 e. jo huono vitsi tällaisessa asiassa, joskin se kuvaa osuvasti Marin vaikutusajan Hki-piirin laskusuuntaista toimintaa..

Olen monen muun entisen kepun tavoin siirtynyt PS:n riveihin. Vaikka perusteluja ei tarvitse kieltytymiseen esittää, niin totean tässä tiedoksi:

Kaukaa menneisyydestä, kunnon kepun vireyden ajoilta - Maalaisliitosta Keskustaksi - muutoksen vuosikymmeneltä hankittua tartuntaa ja kepukokemuksia ei voi enää parhaalla tahdollakaan verrata tämän päivän keskustalaiseen politiikkaan.
Alkion teesit ja UKK:n näyttämä raudanluja malli ovat jääneet tien oheen, ja osin tulleet myydyiksi Brysselin torilla puurolautasen hinnalla.

Sivistystoimessa toimii koulutuksen ohessa mekittävänä mittarina kansan aidon sivystystason määrääjä; - miten se kohtelee heikoimpiaan.
Nykyinen Keskusta saa tästä koulunumeroilla - heikko - puhdas neljämiikka.

Todellista Pro Finlandia - alkiolaista keskustalaisuutta löytyy jossain määrin Soinin vain kokoamassa puolueessa Perussuomalaisista.
Jos halutaan todella siirtyä juhlapuheista ja pelkuruudesta toimintaan ja tekoihin, on sellaisia asioita joka tapauksessa etsitävä jostain muualta kuin nykyisin Apollolta.

Pikkulouluun osallistuville ehdotan ryynipuuron sulettelun ohessa jumpaksi vaikeaa "etsitään aarretta -leikkiä":

Koettakaa löytää Apollolta PK-yrittäjän kadonnut maine, kunnia ja edes osa yrittäjien kadonneesta varallisuudesta.
Leikissä on totta toinen puoli, sillä Keskusta on Ahon ajoista alkaen ollut vankasti osallisena tuossa kätkennässä, - josko Te nyt ne jostain edes osan noista kätköistä löytäisitte?


rattoisaa pikkujoulua

Seppo Hietanen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat