lauantai 19. marraskuuta 2011

Ilmoitan lopettavani kirjoittelun tällä saitilla

Ilmoitan lopettavani kirjoittelun tällä saitilla

CITY.-Keskusta
19.11.2011 16:53

" on se aj sama huseeraako Web-mestarina ja valvojana joku Leteensuon ohranan tasoinen pieni ihminen, on Suomi 24 poliittisten saittien laatua määräittääv summa vakio; Taso on ja pysyy pohjalla, jossain steissin veskin kusilaarin tai maitokarjanavetan lantalan pohjalillin syövereissä.

Älytön pelleily deletoinnissa edellyttäisi saman tasoista pikkukundien kusileikkien pelleilyä myös skrivailuissa. Mä en seillaiseen sekoiluun viitsi enää alentua.

En voi mitenkään ryhtyä itse sensoriksi tai sheriffiksi Suomi 24:n millekään saitille. En siis voi arvottaa omien tekstieni suhdetta muitten kirjoitteluun toisia poistamalla, joitakin säästämällä.

Sitä vastoin voin vapaaehtoisesti päättää olla kirjoittamatta tälle saitille. Tähän päätökseen päädyin syystä, että Suomi 24:n business -periaatteet sallivat aivan poskettoman sokoilujen pohjaan osuvan valvonnan leikkimisen näitten saitien linjoilla; ylläpito noteeraa kenen vain ilmoitukset "siitä ja siitä" sopimattomastia jutusta / linjasta, ja huuhaa -ilmotkin toimivat poistamisen periaatteina.

EN usko että PS saavuttaa tai menettää mitään meikäläisen kirjoittelun alun tai loppumisen myötä, sen paremmin kuin en usko PS:n menettävän mitään vaikka tämä saitti suljettaisiin tyystin.

Suomi 24:n kustantajan Allert - median strategia tehdä fyrkkaa on tasan sen oman tahdon mukaista toimintaa Kun yhtymän päätuotetta 7 - päivää tutkiskelee, niin on helppoa ymmärttä että yhtiön kaupallisiin tavoitteisiin ei edes voi kuulua minkään tyypisen poliittisen debatin tason nostaminen, koska massa ja sen kautta saatava korka volyymi merkitsee päälinjaa. Poliittisten saitien vaatimattomat kontaktimäärät yhteensäkään annan edes pientä lisää yhtiön mainosmyynnille motiiveiksi.


Toivotan PS:n puolesta kirjoittaville ja Soinin nostamalle kansaliikkeelle menestystä. Osallistun sen toimintaan muilla tavoin.


t Seppo Hietanen

Ei kommentteja:

city-keskustan poliittinen tulevaisuus

mikä on city-keskustan poliittinen tulevaisuus

Lukijat